Pärnävaara |  Luontoliikuntakeskus Ylämyllyllä!

Ensilumenlatu

Tykki- ja Ensilumenlatu 2023 siirtyy ajassa ikuisuuteen maanantaina 18.12.2023

Liperin Kunta ottaa maanantaina 18.12.2023 puikot käsiinsä ja Ilmo laitetaan kesälomalle, (eikun tekemään uutta kasaa vuodelle 2024).

Liperin kunnan Liikuntapaikkamestari Turkian sanoin;

 

”Pärnällä siirrytään ensilumen hiihtokaudesta luonnonlumen hiihtokauteen. Siirtyminen aiheuttaa muutostöitä ensilumen ladulla ja tästä syystä ensilumen latu on suljettuna maanantaista 18.12.alkaen siihen asti, kun muutostyöt on saatu tehtyä. Tämän jälkeen Pärnällä hiihdetään uudistuneen latuverkoston ja opasteiden mukaisesti.”

 

Ilmo ja Harri kiittää käyttäjiä ja tukijoita mukana olosta!

 

Ensilumenladun tukijat 

Pärnävaaran ensilumenladun ”isänä” ja puuhamiehenä on ollut Suomen Biathlonin eläkkeellä oleva yrittäjä Ilmo Kurvinen yhteistyössä talkoolaisten ja yrittäjäporukan kanssa.

Ensilumenladun käyttöönottoa syksyllä 2022 ovat olleet tukemassa Liperin kunta, lukuisat yritykset sekä yksityishenkilöt. Hyvällä yhteistyöllä hanke on onnistunut loistavasti ja sivakoijia ensilumenladulla on ollut kiitettävästi.

Ensilumenladun käyttöä vuonna 2023 ovat olleet tukemassa useat yritykset ja heidän panoksensa on ollut korvaamaton matalan kynnyksen liikunnallisuuden edistämisessä, Kiitämme nöyrästi! 

Pienenä kiitoksena olemme heidän Logonsa laittaneet alla olevan listauksen lisäksi ladun varteen siten että ne toivottavasti (kaupallisesti) tuo heille myös muuta hyvää kuin vain hyvän mielen ihmisten kunnon kohentamisesta!

Vuoden 2024 Tukijoita tarvitaan, [email protected] osoitteeseen voi laittaa kiinnostuksensa.

Lämmin kiitos kaikille tuesta!

Lataa kartta PDF-tiedostona

Seurantajärjestelmä

Klikkaamalla seurantajärjestelmän kartalla valitsemaasi ladun kohtaa näet reaaliajassa, milloin latu on viimeksi kunnostettu latukoneella.

Biathlon target system
Citymarket Pilkko
Cafe taika
Concella
Ecoaims
EFMGroup
Hiihtokulma
Joensuun lukituspiste
Jokiväri
Konejönnit
Liperi
Lipertek
Mainoskilpi Muhonen
Prima Timber
Puhdas ilo
Rookie
Soimu
Söderberg
Talousfocus
Viherkaste
Op
Mantsinen

Pärnävaara

tarinat

Elämysten Pärnävaara.
Meillä on liikkumisen ilo ja hyvä mieli!

Pärnän tarinat